středa 6. dubna 2011

Vakuová pumpa - na co se zaměřit při výběru

Při výběru pro nás hraje velikou roli vzhled - jak se nám líbí. A cena. Přesto se podívejme i na další parametry, které se vyplatí pečlivě zvážit.

Pro muže - na penis

Délka - napumpovaný penis dosáhne větší velikosti, než při normální erekci. Průměr není potřeba řešit, pumpy jsou dostatečně široké. Důležitá je délka - penis se může zvětšit až o 2 cm. To může být u pumpy, která má na délku 18 cm problém.

Pro ženy - na vagínu

Velikost - na trhu jsou tři skupiny pump. Univerzální  velikost (největší skupina pump), menší pumpy a velké pumpy. Pokud se řadíte mezi ženy/slečny, které velmi výrazně nevystupují z normální velikostí, určitě berte univerzální.

Experimenty s malou/velkou pumpou se nemusejí vyplatit. Malá sklouzává nebo vysává jen malou část. Velká netěsní. Univerzální sedí velmi dobře

Pro ženy - na prsa

Přichycení - u pump s košíčkem pouze na jedno prso není problém. Bez problémů jej nasadíte. Pokud jsou ale košíčky dva a musíte pumpovat, nastává problém. Kosíčky musejí být nasazeny součastně - jinak by se nevytvářel podtlak. Nedostává se nám rukou.

Kvalitní pumpy mají gumový pásek, který se připevní okolo hrudníku a košíčky přidrží na prsou.

Na jednotlivé parametry pump se můžete podívat na vakuové pumpy. V sortimentu se nacházejí všechny druhy pump s velikým výběrem parametrů.