pondělí 23. května 2011

Pořádná vakuová pumpa na penis - Magnum


Pokud projdete nabídku všech sexshopů a budete hledat nejsilnější a nejkvalitnější vakuovou pumpu pro muže, bude vítězem Magnum. Podívejme se na ni.

Co Vakuová pumpa dokáže

Vakuová pumpa na penis Magnum slouží rovnou k více účelům:

  • zajistí pevnou erekci (i při poruchách erekce)
  • prodlouží délku penisu
  • zvětší průměr penisu
  • penis se stane mnohem citlivější
Provedení pumpy


vakuový válec pumpy je z tvrdého plastu. Na konci je velmi pružná a především široká gelová manžeta - její kvalita je důležitá k dobré těsnosti. Pumpování se provádí pomocí kleštiček - jednak se mnohem lépe ovládají a jsou kvalitnější než gumový balónek, ale lze jimi dosáhnout i lepšího výsledku.

Speciální vlastnosti pumpy

Magnum má mimořádně silný sací výkon a poradí si i při vážných poruchách erekce. Po jejím sundání je ovšem potřeba k udržení stavu použít erekční kroužek (stojí cca 100 - 200 Kč).

Aktuální podtlak můžete sledovat na displeji - u žádné jiné vakuové pumpy se tato možnost nenabízí. Jelikož je pumpa opravdu velmi silná, má i speciální "trhací ventil" - slouží k okamžitému zrušení podtlaku.

Cena vakuové pumpy

Tato pumpa se řadí mezi naprostou špičku na trhu erotických pomůcek. Stojí 2 550,00 Kč. Za tuto cenu je ovšem zaručena výjimečná kvalita a perfektní výsledky.

Podívejte se na Magnum i na jiné pumpy na Vakuové pumpy pro muže (vakuovky.cz). Nabídka je rozsáhlá a jistě si vyberete.