čtvrtek 2. června 2011

Vacuum Erection Pump - Přivede vás až k orgasmu




To jsme tady ještě neměli!

Pánská pumpa zvýší prokrvení, prodlouží velikost a zvětší průměr. tato se ovšem postará i o orgasmus. Slouží k tomu speciálně uzpůsobená vibrační špička. Samozřejmě - pokud na vás čeká nažhavená partnerka, vibrace mohou fungovat jen jako mimořádně skvělé zpestření čekání na dostavení se očekávaného stavu.

Vlastnosti pumpy

Válec pumpy je vyrobený z tvrdého plastu. K vytvoření podtlaku slouží balónek vyrobený z gumy. Součástí je  i zpětný ventilek, který se postará o udržení podtlaku za vás. U pump bez zpětného ventilu musíte držet prst na malém otvoru ve válci - aby neunikal podtlak.


Ve špičce pumpy je zabudovaný vibrační motorek a malá koncovka, která se dotýká žaludu (špičky penisu). Vibracemi jej jemně masíruje a stimuluje. K napájení slouží klasické tužkové baterie - seženete v každém obchodě.

Kde a za kolik

Díky vlastnostem se pumpa  nachází ve vyšší cenové kategorii. Běžnou pumpu seženete v rozmezí 500 - 800 Kč. Tato se nabízí za 1390 Kč. Ovšem díky vibracím, koncovce i zpracování si tuto cenu jednoznačně zaslouží.

Podívejte se na více na  Vacuum Erection Pump - v kategorii Vakuové pumpy pro muže - nabídka je skutečně bohatá.